VIGTIG FORBRUGER ADVARSEL:
KØB ALTID DINE JANE IREDALE PRODUKTER HOS EN AUTORISERET FORHANDLER. HER ER DINE PRODUKTER GARANTERET 100% FRISKE OG ÆGTE.

 

GAMLE  ELLER UDGÅEDE JANE IREDALE PRODUKTER FUNDET PÅ UAUTORISREDE WEBSHOPS 
Disse gamle produkter betragtes som usikre og bør ikke anvendes. Jane Iredale kan ikke bekræfte, at ingredienser, koncentrationer, sammensætning, fremstilling, kvalitet, opbevaring og håndtering af disse produkter følger vores kvalitetsstandarder. Derfor er det vigtigt altid at købe dine Jane Iredale produkter fra en autoriseret forhandler, så du har garanti for at produkterne er effektive til den tilsigtede brug.

 

FOR AT SIKRE DIG AT DINE JANE IREDALE MAKEUP-PRODUKTER ER 100% I ORDEN, KØB VED EN AF VORES MANGE AUTORISEREDE SALGSKANALER.

1. AUTORISEREDE FORHANDLERE
For at finde en forhandler tæt på dig, benyt dig af vores side:

FIND FORHANDLER

2. JANE IREDALES HJEMMESIDE
Janeiredale.dk

3. AUTORISEREDE ONLINE FORHANDLERE
Nicehair.dk
Billigvoks.dk
Magasin.dk
Salling.dk
Med24.dk
Pureshop.dk
Naturskon.dk
Shop.duft-natur.dk
Luxplus.dk

! ADVARSEL: UAUTORISEREDE FORHANDLERE I DANMARK

Parallel import af produkter er ikke ulovligt, men kan være farlig for din hud. Så husk at være opmærksom på at hvis du køber Jane Iredale makeup fra en forhandler, som ikke fremgår på vores autoriserede forhandler liste, kan produkterne være udløbet og muligvis derfor ikke sikre at anvende og ikke virke efter hensigten.  
Jane Iredale tager ingen ansvar for produkter købt hos uautoriserede forhandlere og kan derfor ikke hjælpe utilfredse kunder. De nedenstående websteder, der hævder at sælge Jane Iredale makeup, har intet forhold til vores virksomhed og er ikke autoriserede forhandlere.

Matas
Coop
Cocopanda
Beautycos
Lookfantastic
Klubklub
Comses
Bangerhead
Lykoshop

 

JANE IREDALE KÆMPER MOD UÆGTE VARER
- Vi opgraderer kontinuerligt vores produktsporingsteknologier.
- Vi køber regelmæssigt fra uautoriserede kilder for at finde kilden til de uægte produkter og til retsforfølgelse.
- Vi arbejder i øjeblikket med retshåndhævelse vedrørende forfalskede produkter, der er identificeret på uautoriserede kanaler.

HVORDAN KAN DU HJÆLPE?
Hvis du har mistanke om, at du har modtaget et forfalsket produkt, og du gerne vil indgive en officiel rapport, bedes du kontakte kundeservice@janeiredale.dk

Log ind

 

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.