16-11-2018

Guide til de smukkeste julelooks

Når det kommer til dette års julelooks griber vi ud efter det farvestrålende Limited Edition Let's Party Eye Shadow Kit. Ved første øjekast kan det nye øjenskyggekit godt virke en anelse skræmmende med den klare blå og dybe jade-grønne nuance, men vi lover dig at dette kit giver dig alt du kan ønske dig i alsidige looks, fra helt naturlige, diskrete looks til de allermest hotte, vovede looks!

Julelook der passer til din øjenfarve
Den bedste måde at få strålende øjne, er at vælge nuancer der fremhæver din øjenfarve. Med Let's Party Eye Shadow Kit får du nuancer, der passer til alle øjenfarver når de mixes og blendes på den rigtige måde. Her får du et let look til dig med blå eller grønne øjne og et til dig med brune øjne.

Øjenmakeuplook til blå / grønne øjne
Hvis du har blå eller grønne øjne, skal du prøve at bære de mere lilla nuancer i Let's Party Eye Shadow Kit - Spree, Wing-ding og Hootenanny. Sådan skaber du det lilla, smoky looke i tre trin.

Look1

1. Først skal du påføre den lyseste farve Spree på hele øjenlåget fra vippekant op til brynbenet med Deluxe Shader penslen.
2. Påfør derefter farven Wing-ding med Crease penslen på den yderste tredie-del af øjenlåget op til globelinjen og blend godt.
3. Til slut påføres den mørkeste farve Hootenanny, våd eller tør, som eyeliner med Smudge penslen eller Angle Liner/Brow Brush for et Smokey Eye look.

 

Øjenmakeuplook til brune øjne
Hvis du har brune øjne, kan du godt bære en mere intens øjenmakeup. Vores foretrukne trick til at give dybde til enhver øjenskygge og tilpasse farven er at anvende Mystikol Powdered Eyeliner som en øjenskygge-primer. I dette look forvandles den skinnende chokolade-farve Hootenanny ved hjælp af Mystikol Eyeliner - Emerald.

Lets Party look 2

 

1. Blend først Mystikol Powdered Eyeliner - Emerald fra vippekant til globelinje med den indbyggede pensel.
2. Påfør herefter farven Hootenanny fra vippekant til globelinjen med Crease penslen og blend så farven smukt i globelinjen.
3. Dup nu farven Shindig på øjenlåget med Eye Shader penslen.
4. Til slut påføres Eye Pencil - Basic Black i vippekanten med Smudge penslen.
 

2-trin til diskret & smokey
Let's Party Eye Shadow Kit er fantastisk til levende, legende looks, men det kan også bruges til mere diskrete, elegante looks. Her er en af vores favoritter, der kan skabes i to enkle trin.

Lets Party look 3
 

1. Påfør farven Spree fra vippekant til brynbenet med Deluxe Shader penslen.
2. Påfør herefter farven Soiree (jep, den blå farve) med Angle Liner/Brow penslen i vippekanten og smudge den. Så er du klar til fest!
 

Fut på festfarverne
Hvis du elsker at lege med flere farver og gerne vover dig udenfor den neutrale farveskala, så er dette look helt sikkert noget for dig. Dramatisk øjenmakeup har været trendy de sidste sæsoner, og vi elsker det!

Selv om vi ikke anbefaler dette som et hverdagslook, ville det vovede, blå makeuplook være smukt, hvis det sammensættes med et simpelt monokromatisk outfit. Så påfør din smukkeste, mørkegrå stropkjole og grib Let's Party kittet hvis dit lookskal være en Show Stopper!

Let's Party Look 4

1. Først påføres farven Soiree fra vippekant til globelinjen med Deluxe Shader penslen.
2. Påfør farven Hootenanny i yderste øjenkrog og i globelinjen med Crease penslen.
3. Afslut looket med at påføre Mystikol Powdered Eyeliner - Onyx på øverste og nederste vippekant. Smudge den farven med Soiree ved hjælp af Angle Liner/Brow penslen eller Smudge penslen.

Lets party Look 5


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.