16-01-2018

Concealer cocktail!

Vi har opfundet en cocktail, der kan skjule selv de mest mørke rande. Smooth Affair Facial Primer & Brightener skal bruges som primer til at udjævne hudfarve og mindske synligheden af huden porer inden makeuppen påføres. Det er ikke meningen at den skal blandes med andre produkter. Men ved at gøre netop det, skabte vi en den ultimative cremede blanding, som bliver præcis hvor den skal og dækker perfekt. Her er min opskrift:

1. Klem en lille smule Smooth Affair Facial Primer & Brightener ud på bagsiden af ​​din hånd, så lille en mængde som du kan få.

2. Dyp begge sider af din Camouflage pensel i Enlighten Concealer, og bland det derefter sammen med Smooth Affair Facial Primer & Brightener på bagsiden af ​​din hånd. Det skal være ret flydende.

3. Brug Camouflage penslen til at duppe det på den mørke halvcirkel, der ligger under din tårekanal, og arbejd dig ud til det yderste af øjet og op omkring den ydre øjenkrog (det skjuler også kragetæer!). Blend ved at duppe med din ringfinger. Vend penslen og gentag på det mørke område på den inderste øjenkrog.

4. Gentag på det andet øje. Du kan bruge resten rundt om din næsefløj, hvis du har rødme der.

Det var det! Øjenområdet er lysnet. Bonus: Du har givet ekstra næring og fugt til det sarte øjenområde med Smooth Affair Facial Primer & Brightener. Det giver fylde og opfrisker huden i øjenområdet. Dobbelt bonus: Fordi der er primer i blandingen, gør det ikke området fedtet som øjencremer ellers kan. Din eyeliner (og vi kan godt lide en fed eyeliner) bliver på plads. Prøv dette fif og fortæl os hvad du synes!

SE OGSÅ MAKEUPSKOLENS VIDEO-GUIDE HER


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.