11-01-2018

Essentiel vinterhudpleje

3 vinterhudpleje og skønheds-tips

Fugt din hud indefra og udefter
Vi ved alle hvad vintervejret kan gøre ved vores hud. Vind og kulde har en uhyggelig evne til at udtørre huden så den bliver mere tør end Sahara. Derfor anbefaler vi at du fugter dobbelt. Det kan gavne alle men dog især dig, som har tendens til sart eller sensibel hud med et kosttilskud med omega fedtsyrer som supplement til din daglige vitaminpille. Omega fedtsyre bidrager til en sund hud ved at bevare din huds beskyttende barriere.

Tænk på omega fedtsyrer som en fugtgiver, der virker indefra. De essentielle olier kan have en afgørende virkning i bekæmpelse af tør og irriteret vinterhud.

Vi anbefaler også at anvende en ultra-fugtende håndcreme og foundation, som indeholder bredspektret solbeskyttelse (vi elsker især den flydende Dream Tint SPF15).

Giv din hud lidt glød
Bronzere er ikke kun til om sommeren, de er blandt vores favoritter til at give huden en lille smule ekstra liv og glød om vinteren (når den vinterblege hud næsten reflekterer lyset). Moonglow vækker huden til live og giver en ungdommelig glød lige nu, hvor vi alle måske trænger til lidt varme og glød i kinderne.

Tilfør en enkelt frisk farve
En ekstra ting, som kan gøre din dag mere lys er at påføre en farve med ekstra pang. Mystikol Powdered Eyeliner booster humøret, og samler dit look med et hurtigt strejf af farve. Alle de pigmenterede nuancer af Mystikol er lette at anvende og kan blendes til et simpelt smokey eye, som holder hele dagen.

Hvis du elsker læbefarver, så byt den sædvanlige nude læbefarve ud med en "her-kommer-jeg" farve. Vores Lip Fixation fås i ti nuancer og indeholder både avokado- og jojoba-olier, der beskytter, beroliger og plejer læberne.


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.