15-11-2017

HOT! Red lips

Pro Tips: Sådan bærer du rød læbefarve

Pink er vores yndlings læbefarve, når vi ønsker at skabe et naturligt makeup look. Men rød er den farve, vi vælger, når vi ønsker at skille sig ud. En rød læbefarve er IKKE kun forbeholdt filmstjerner og kvinder, der drikker alt med sugerør. Vi vil vise dig, hvor nemt det er at skabe en rød trutmund, der passer til din stil. Fortsæt læsning for enkle tips om hvordan du bærer rød læbestift.

Sådan vælger du den perfekte røde læbefarve der passer til din hudtone
Marilyn Monroe er billedet på den klassiske røde læbe. Ligesom hende, er den glamourøs og sexet. Den ikoniske røde farve er altid IN og kan forvandle ethvert look - det kræver bare en lille portion mod.


En måde at samle sig mod på til at bære en rød læbe er viden. Viden er magt, og jo mere du forstår om nuancerne og hvordan man påfører produktet, desto mere komfortabel vil du føle dig.

Når du står over for 20 forskellige nuancer af rød læbestift, kan det virkelig være overvældende. Mange siger: "Jeg kan ikke bære en rød læbestift", men det er ikke så skræmmende, som det kan synes, det er normalt bare fordi folk ikke har fundet en farve eller tekstur, der passer til dem.

Lad os begynde med at finde den rigtige nuance til din hud. For det første skal du forstå forskellen mellem din hudtone og hudens undertone. Din hudtone er den farve, du vil beskrive dig selv som (lys, medium, mørk) og dine huds undertone er farven under overfladen (kold eller varm).

Kold hudtone


Hvis du har en kølig hudtone (pink, rød eller blålig undertoner) er det bedst at kigge efter klassiske blå-røde nuancer. Prøv Hot - Lip Crayon eller Passion - Lip Fixation for en langtidsholdbar mat finish.

Varm hudtone

Hvis du har en varm kulør (oliven, fersken og gyldne undertoner) bør du prøve de rene rød nuancer, som indeholder et strejf af orange nuancer, tænk brændt orange og lyse koralfarver. Vi elsker jane iredales Peach - Lip Pencil på hele læben for en mat finish eller Saucy - Lip Crayon en vibrerende og levende orangerød læbefarve.

Meget lys (porcelæn) hudfarve

En mælkeagtig hud og mørkt hår gør sig godt til dybere nuancer af vinfarvet og bærrød. Prøv jane iredales Lip Crayons i Naughty og Luscious, eller Berry - Lip Pencil med Annette - PureMoist Lipstick.

Medium til mørk hudfarve

En medium til mørk hud ser fantastisk ud med en dybere klassisk rød som Cindy - PureMoist Lipstick og Crimson - Lip Pencil, kombiner dette med en sort winged eyeliner, så får du det ultimative rød-løber-look.
 

BEGYNDER-GUIDE TIL RØDE LÆBER
Hvis du sjældent anvender rød læbestift, er her nogle tips med fire trin til en blød, kysseklar læbefarve, der holder hele natten.

 1. trin - Eksfoliering af læberne.
  Rød læbestift ser bedst ud på glatte, hydreret læber. Vi anbefaler Sugar & Butter Lip Exfoliator & Plumper, før du påfører din udvalgte læbefarve.

 2. trin - Definer dine læber
  Brug en læbeblyant, der nogenlunde matcher farven på din læbestift (prøv Crimson - Lip Pencil). Det giver dine læber en naturlig afslutning. Optegn læbekanten og udfyld dine læber med samme nuance for en kysse-sikker finish.

 3. trin - Påfør med læbepensel
  For det mest præcise og mest holdbare resultat, anbefaler vi at du bruger en læbepensel til påføring af læbefarven. Penslen vil gøre det nemmere at farve indenfor den optegnede læbekant.

 4. trin - Fiksér og så afsted!
  Afslut dit rødt læbelook med en lille smule Amazing Matte Loose Finish Powder. Du kan bruge din finger til forsigtigt at duppe den over din læbestift.

 

KOLD, VARM ELLER NEUTRAL RØD?

Kolde vampede røde læber: Du behøver ikke en mørk rød læbestift for at få en vampet læbefarve; alt hvad du behøver er en rød læbestift og en blommefarvet lip liner! Fyld først dine læber med Plum - Lip Pencil. Læg derfefter et lag af den røde læbestift ovenpå for en mørkerød læbe. 

Klare røde læber: Få din røde læbestift til at fremstå endnu mere klar og strålende ved at lægge den ovenpå en lyserød læbefarve (prøv Craze - Lip Fixation). Dette vil også hjælpe med at holde din læbefarve på plads endnu længere.

Varme, neutrale læber: Ja, rød læbestift kan også være neutral! For at varme farven op skal du duppe læbefarven på dine læber. Derefter påfører du et lag med en ferskenfarvet læbebalsam ovenpå. Du kan også bruge Forever Peach - Just Kissed Lip and Cheek Stain for at få din mest naturlige ferskenfarvede læbefarve.


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.