Sådan plejer du dine Jane Iredale pensler

Nye pensler bør altid vaskes, før du bruger dem. Hvis dine pensler er bundet med naturhår kan de fælde, hvilket er helt normalt. Det aftager, når du har vasket penslen nogle få gange.

Rensning af penslerne

Hvis dine pensler er bundet med syntetiske hår bør du altid vaske/rense dem med en mild rens, som sagtens kunne være den samme milde rens du bruger til at rense dit ansigt med. .Er dine pensler derimod bundet med naturhår bør du vaske og pleje dem med en almindelig mild hårshampoo gerne med balsam i.  Hæld en ærtestor mængde rens/shampoo i håndfladen. Fugt penslen og arbejd produktet ind i hårene, indtil de er vasket grundigt. Skyl hårene grundigt, indtil vandet er helt klart. Gentag hvis det er nødvendigt, brug lunkent vand. Lad aldrig penslerne stå i vand, da det ødelægger skaftet.

Tørring

Klem overskydende vand ud af penslen for at sikre, at penslen bevarer sin form. Læg penslen fladt på på et klæde, så den kan tørre. Hvis det er muligt, bør du anbringe penslen, så hårene ligger ud over en bordkant. Det muliggør, at luften kan cirkulere jævnt, og penslen bevarer sin form.

Denne hurtige pleje og vedligeholdelse sikrer dig en god pensel i mange år.


Log ind

 

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.