Den smukkeste makeup er sund hud

Du kan ikke forestille dig den forskel, som Jane Iredales mineralmakeup har på din hud. Du vil opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud, og du vil mærke mineralernes silkebløde lethed. Vi har tilført algeekstrakter, der forhindrer fugttab og beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler.

Jane Iredales mineralmakeup indeholder ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum, så selv den mest sensitive hud både føles og ser fantastisk ud.

Jane Iredales mineralbaser består af koncentrerede pigmenter, og du kan derfor nemt og hurtigt dække enhver form for rødme ved hjælp af nogle simple teknikker - vi viser hvordan.

Makeupblog

Sådan dækker du acne

Bumser. Milier. Hudorme. Udbrud. Acne. Hvordan det end er defineret, så har vi alle oplevet resultaterne af tilstoppede porer. For nogle af os er det en lejlighedsvis irritation, og for andre er det en konstant kamp. Ligegyldigt hvordan acne påvirker dit liv, når en bums viser sit irriterende hoved, tænker vi alle: "åh nej, gå væk!" Lad os tale om, hvordan man dækker acne og acne-ar med mineralmakeup.

Et must-have produkt til at dække og behandle acne.

Hvis du får en bums i ny og næ, er Zap & Hide - Concealeren produktet til dig. Zap & Hide indeholder fordelagtige botaniske stoffer og antioxidanter, der beroliger og minimerer udseendet af rødme. Så når du først mærker at en bums er på vej, tager du den fuldt dækkende concealer og dupper den ovenpå, så den kan behandle og samtidig dække.

Sådan dækker du acne som en professionel:

- Absence Oil Control Primer: Oliefri primer der hjælper med at mindske overproduktion af talg og regulere hudens pH-værdi
- Dissapear: Concealer spækket med pigmenter, der indeholder plejende ekstrakter
- Balance: Antioxidant fugtspray, der indeholder appelsin, grape og grøn te-ekstrakt

 

 

 Teknik til at dække acne:

- Påfør et tyndt lag Absence Oil Control Primer med Foundation penslen
- Påfør et lag Dream Tint SPF15 på hele ansigtet
- Påfør et meget tyndt lag Dissapear med Camouflage penslen på område, der er meget røde - ton kanterne
- Påfør herefter PurePressed Base SPF20 med The Handi pensel i hele ansigtet eller rul PurePressed Base på med Flocked Sponge for en en mere dækkende foundation
- Spray let Balance over hele ansigtet for at fiksere mineralerne og give huden fugt uden, at den fedter
- Afslut med et let lag Beyond Matte - prøv Translucent, hvis huden er særlig fedtet

Vi har brugt følgende produkter til at dække modellens acne: Absence Oil Control Primer, Dissapear og PurePressed Base SPF20


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.