Den smukkeste makeup er sund hud

Du kan ikke forestille dig den forskel, som Jane Iredales mineralmakeup har på din hud. Du vil opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud, og du vil mærke mineralernes silkebløde lethed. Vi har tilført algeekstrakter, der forhindrer fugttab og beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler.

Jane Iredales mineralmakeup indeholder ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum, så selv den mest sensitive hud både føles og ser fantastisk ud.

Jane Iredales mineralbaser består af koncentrerede pigmenter, og du kan derfor nemt og hurtigt dække enhver form for rødme ved hjælp af nogle simple teknikker - vi viser hvordan.

Makeupblog

Sådan påfører du bronzer

Du kan med fordel påføre bronzer på de steder, hvor solen rammer ansigtet først - kindben, hage, næse og pande. Hvis du ønsker at forme ansigtet og skabe det flatterende samspil mellem lys og skygge for at fremhæve ansigtets træk, påføres en lys base på midten af ansigtet (inkl. øjnene og rundt om munden men ikke på næsen), en mørkere basere på den yderste del af ansigtet og derefter


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.