Den smukkeste makeup er sund hud

Du kan ikke forestille dig den forskel, som Jane Iredales mineralmakeup har på din hud. Du vil opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud, og du vil mærke mineralernes silkebløde lethed. Vi har tilført algeekstrakter, der forhindrer fugttab og beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler.

Jane Iredales mineralmakeup indeholder ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum, så selv den mest sensitive hud både føles og ser fantastisk ud.

Jane Iredales mineralbaser består af koncentrerede pigmenter, og du kan derfor nemt og hurtigt dække enhver form for rødme ved hjælp af nogle simple teknikker - vi viser hvordan.

Makeupblog

Sådan dækkes mørke rande

Mørke rande er er en af de udbredte bekymringer hos både kvinder og mænd, der ser de mørke rande som et ældningstegn og et træthedstegn. Det er altafgørende, at du vælger den rigtige concealer til at dække dine mørke rande. Du kan påføre concealer med Jane Iredales Camouflage pensel, da den vil give dig den mest naturlige dækning og give dig mulighed for at nå svært tilgængelige områder som den inderste øjenkrog.

 

 

Da området under øjnene ikke har talgkirtler, er det vigtigt at bruge et produkt med fugtgivende egenskaber som Circle\Delete, Active Light eller Enlighten Concealer. En af de mest almindelige fejl ved valg af concealer er at vælge en concealer, der er for lys. Det vil give dig en askefarvet effekt og vil fremhæve en eventuel hævelse endnu mere. Du bør derfor teste farven på din concealer ved at lægge den ovenpå din foundation - forsvinder concealeren, er det den rigtige farve.

SE MAKEUPARTISTENS HEMMELIGE OPSKRIFT PÅ EN CONCEALER COCKTAIL

Teknik til at dække mørke rande

- Vælg farven på din concealer så den matcher din hudtone - eller en tone som er en anelse lysere
- Dup concealer på huden med Camouflage pensel eller med Foundation pensel
- Påfør produktet i den inderste øjenkrog, under de nederste vipper og i området under øjnene. Træk penslen på kryds og tværs for at sikre at concealeren dækker hele området inklusiv fordybninger
- Brug din ringfinger til at tone kanterne. Varmen fra din finger vil få produktet til at smelte ind i din hud.

Sådan minimerer du hævelser under øjet

- Graduer farven så den går lys i siderne til mørk i midten - det fremhæver øjenkrogene og og nedtoner hævelsen
- Brug en ren øjenskygge pensel til at påføre mineralpudder i en tone lysere end foundationen lige under hævelsen for at minimere den skygge, som hævelsen skaberVi har brugt følgende produkter til at dække modellens mørke rande: Circle\Delete, PurePressed Base SPF20 og Active Light.


Log ind

OBS:Du kan desværre ikke anvende dit login fra en tilknyttet klinik på dermalogica.dk.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.