Spørgsmål og svar

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Jane Iredale mineralmakeup. Kan du ikke finde svaret på netop dit spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte Jane Iredale.

Fordele og egenskaber ved Jane Iredale mineralmakeup

Ja, Jane Iredale mineralmakeup er sikker til alle hudtyper, da den ikke gør huden sensibel. Mineralbaserne indeholder solbeskyttelse, der er specielt velegnet til alle med allergi eller til hud, som skal heles.

Køb mineralpudder her
Er Jane Iredale mineralmakeup sikker til alle hudtyper?
Ja, du kan med fordel bruge Jane Iredale mineralmakeup på acnehud, da mineralmakeuppen er non-comedogen og tillader huden at ånde og fungere normalt. Mineralmakeuppen dækker let rødme, som er meget almindeligt ved udbrud. Vi har mange kosmetologer, der fortæller, at de har set forbedringer på deres kunder med acnehud efter de er begyndt at bruge Jane Iredale makeup.
Er det ok at bruge Jane Iredale mineralmakeup på acnehud?
Ja - du kan bruge Jane Iredale mineralmakeup sammen med alle hudplejeserier. Mineralerne giver solbeskyttelse, hvilket er specielt vigtigt, hvis du bruger Retin-A (a-vitaminsyre).
Kan jeg anvende Jane Iredale mineralmakeup sammen med Retin-A?
Ja. Det er makeup som reflekterer lyset, så den skjuler fine linier og rynker og giver et sundt skær på huden, som får huden til at se yngre ud. Mat makeup absorberer lyset og gør det muligt at se "skavanker" på huden med det blotte øje. På en meget rynket hud er det godt at spraye vand (vi anbefaler vores D2O fugtspray, som modvirker fordampning) efter makeuppen er påført. Det gør linierne blødere og giver et dugfriskt look.
Er Jane Iredale god til en moden eller ældet hud?
Ja - Jane Iredales mineralmakeup kan dække de fleste blå mærker eller modermærker. Der vil dog være nogle mørke blå mærker, som kan anes lidt.

Vi anbefaler dig at prøve Circle/Delete til at dække alt det, pudderen ikke kan dække.
Kan Jane Iredales mineralmakeup dække blå mærker eller modermærker?
Nej - Jane Iredale mineralpudder virker ikke udtørrende på huden, snarere modsat. Pudder har et dårligt rygte, fordi de sædvanligvis indeholder talkum, som er meget udtørrende. Jane Iredales mineraler holder i stedet på vand mellem huden og laget af krystaller.
Virker Jane Iredale mineralpudder udtørrende på huden?
Jane Iredales produkter består primært af jernoxid som farvende ingrediens. Vi bruger små mængde karminrød, når der er behov for lysere farver. Vi bruger også manganviolet i nogle af de løse mineralpuddere. Vi bruger ultramarin (blå) og kromoxid (grøn) i vores blå og grønne skygger. Vi bruger aldrig FD&C (kultjære) farvestoffer.
Hvilke ingredienser i makeuppen giver Jane Iredale farve?
Ja - mænd kan sagtens bruge Jane Iredale mineralmakeup. Da mineralerne er usynlige, føler mænd sig ofte bedre tilpas med at bruge Jane Iredale mineralmakeup.
Kan mænd bruge Jane Iredale mineralmakeup?

Påføring af Jane Iredale mineralmakeup

Absolut ikke grøn! Grøn er fint til kunstnere, som arbejder på et lærred, hvor de ønsker at neutralisere den røde farve. Den teknik fungerer ikke på huden, da den efterlader et gråt, spøgelsesagtigt dække, som ikke er særlig attraktivt. Jane Iredales gule baser er fremragende til at dække rødme. Den mest gule base er Warm Sienna, der også er vores mest populære farve til at dække rødme. Warm Silk, Amber og Golden Glow er også meget velegnede til at dække rødme.
Hvilke farver er bedst til at dække rødme?
Ja - du kan godt bruge Jane Iredale mineralpudder over din foundation, men hvorfor vil du det? Prøv Jane Iredales mineralpuddere og se hvor meget de dækker alene - du vil blive overrasket. Gæt hvorfor vi kalder det Amazing Base?
Kan jeg bruge Jane Iredale mineralpudder over min nuværende foundation?
Du kan påføre Jane Iredale mineralmakeup umiddelbart efter hudslibning eller peeling. Mineralmakeuppen vil ikke kun dække rødmen, titandioxid og zinkoxid virker anti-inflammatorisk og vil derfor også hjælpe med at lindre rødmen.

Anvendelse afJane Iredale mineralmakeup efter laserbehandling afhænger af plastikkirurgens tilladelse. Mange faktorer spiller ind, hvilket blandt andet omfatter den benyttede laser og hvor dybt, der blev behandlet. Mineralmakeuppen kan næsten altid påføres, så snart huden har fået nye epitelceller.

En af de væsentligste ting at huske at være opmærksom på i forhold til hudens heling er, at huden bliver beskyttet mod solen. Denne egenskab har mineralerne, ligesom de også virker dækkende og lindrende.
Hvornår kan jeg bruge Jane Iredale mineralmakeup efter laser, hudslibning eller peeling?
Du kan bruge både fast pudder og løs pudder efter laserbehandling, da begge puddere dækker rødme og giver den nødvendige solbeskyttelse. Du bør dog stadig have i tankerne, at huden er utrolig sensibel efter en laserbehandling - så jo færre ingredienser du skal bekymre dig om, desto bedre.

Den løse pudder Amazing Base SPF20 indeholder færre ingredienser end den faste pudder PurePressed Base SPF20. Vores anbefaling til laserbehandlet hud er at holde makeuppen så simpel som muligt.
Hvilken Jane Iredale mineralpudder er den bedste at bruge efter laserbehandling - løs pudder eller fast pudder?
Du kan bruge din favorit fugtcreme sammen med Jane Iredale mineralpudder. Du bør dog altid sikre dig, at din fugtcreme ikke indeholder tilstoppende lanolin og mineralske olier. Når du har påført fugtcreme, bør du vente til cremen er absorberet i huden, så du har en blød overflade at arbejde med. Hvis du undlader at vente til cremen er absorberet, optages pudderen ujævn, og din makeup bliver skjoldet.
Hvilken fugtcreme er den bedste sammen med Jane Iredale mineralpudder?
Ja, du kan godt bruge Jane Iredales blush på øjnene, fordi de íkke indeholder FD&C farvestoffer. Det er ikke tilladt at anvende disse farvestoffer, da nogle røde farver er meget comedogene.
Hvis du har urenheder på dine kindben kan det skyldes, at du bruger en blush med disse farvestoffer.
Kan jeg bruge Jane Iredales blush på øjnene?
Ja, det er meget let at påføre Jane Iredale mineralmakup og med et godt resultat. De problemer, som nogle oplever første gang, de bruger Jane Iredale, skyldes ofte, at de er vant til at bruge makeup med et højt indhold af fyldstoffer. De påfører derfor for meget makeup, fordi de bruger den samme teknik med Jane Iredale mineralmakeup. Det er ikke hensigtsmæssigt, da man ved mineralmakeup skal bruge langt mindre produkt.
Du finder mere information om, hvordan du påfører mineralmakeuppen under de enkelte produkter.
Er Jane Iredale mineralmakeup let at påføre?
Ja, du kan sagtens bruge Jane Iredale øjenblyanter på læberne og læbeblyanterne på øjnene, da de indeholder de samme sikre ingredienser.
Kan jeg bruge Jane Iredale øjenblyanter på læberne og læbeblyanterne på øjnene?
Du behøver kun 10-15 minutter for at lave en hel makeup med Jane Iredale mineralmakeup. Mineralmakeuppen kan holde hele dagen uden behov for touch-up!
Hvor lang tid tager det at lave en hel makeup med Jane Iredale mineralmakeup?
Den bedste måde at finde den rigtige farve på er ved at påføre farven på din kæbelinje i dagslys. Farven skal forsvinde, hvis den tones perfekt med huden. Du kan med fordel begynde med at teste Natural og Amber, da de har begge den "samme farve", men Natural har en pink undertone og Amber en gul. Herefter vil du hurtigt kunne se, om du skal prøve en lysere eller mørkere mineralbase, og hvilken undertone, der passer bedst til din hudtone.
Hvordan finder jeg den rigtige farve til min mineralbase?
Du kan bruge dit favorit renseprodukt til at fjerne Jane Iredale mineralmakeup. Du kan fjerne mineralmakeuppen med alle typer rensprodukter, men du bør sikre dig, at dit renseprodukt ikke indeholder tilstoppende lanolin eller mineralske olier. Du kan med fordel anvende Jane Iredales vaskehandske Magic Mitt, der nemt og effektivt fjerner din makeup uden brug af renseprodukt. Botanical Makeup Remover er en fugtgivende og beroligende makeupfjerner, som fjerner din øjenmakeup uden at efterlade rester. Dot the i™ er engangsvatpinde med den helt rette dosis makeupfjerner. Du kan ikke fjerne mineralmakeuppen med almindelig vand alene.
Hvilket renseprodukt skal jeg bruge for at fjerne Jane Iredale mineralmakeup?

Problemer med Jane Iredale mineralmakeup

Hvis du oplever din makeup skinner for meget, skyldes det typisk, at der er blevet påført for megen makeup på huden. Det kan også skyldes, at makeuppen er blevet påført med svamp, hvilket får mineralerne til at skille. Det trækker mineralerne frem til hudoverfladen og får dem til at skinne.

Du kan undgå, at din makeup begynder at skinne ved at påføre mineralerne med Jane Iredales Chisel pensel i et tyndt lag med nedadgående strøg. Påfør makeuppen i tynde lag, indtil du har opnået den ønskede dækning. Du kan med fordel anvende Jane Iredales D20 fugtspray eller påføre Beyond Matte ovenpå.
Hvorfor skinner min makeup så meget?
Hvis du oplever din makeup er ujævn og skjoldet, skyldes det formentligt, at du har påført mineralerne, inden din fugtcreme er helt absorberet af huden eller fordi din fugtcreme kun lægger sig på hudoverfladen. Den simple løsning er at vente et par minutter, så cremen kan blive absorberet helt i huden eller fjerne eventuelt overskydende fugtcreme.

Nogle ujævnheder kan også skyldes den anvendte svamp, hvis den ikke kan "bevæge" sig på huden. Vi anbefaler, at du anvender Jane Iredales skumsvamp, da den kan tone puddere uden at give skjolder. Svampen i de faste puddere bør kun anvendes til touch-up.
Hvorfor er min makeup ujævn og skjoldet?
Hvis du vil undgå, at din makeup fremhæver de fine linjer eller dine porer, bør du anvende den faste pudder PurePressed Base SPF20. Spray med Jane Iredales fugtspray D20. Vent et øjeblik eller bland den løse pudder med din fugtcreme og lav en cremet foundation. Påfør den cremede foundation med fingrene eller en svamp. Hvis pudderen synes at fremhæve linjerne under øjnene, kan du tage en hårdt opvredet vatrondel og blidt presse den på problemområdet eller duppe en smule fugtcreme på området.
Hvordan undgår jeg, at min makeup fremhæver de fine linjer?

Log ind

 

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.