Makeup med omtanke

Jane Iredales makeup er vegansk, økologisk og helt uden skadelige tilsætningsstoffer. Samtidig med at du får sund og smuk hud, støtter du også miljøet. Læs mere om Jane Iredales principper.
Læs mere

Find din Jane Iredale forhandler her

Få fat i din nærmeste autoriserede Jane Iredale forhandler og kom i gang med at bruge den skønne mineralmakeup.
Find dem her.

Få fejlfri hud

Med Jane Iredales mineralpudder, får du perfekt dækning hele dagen. Vi har makeupprodukter til hele ansigtet, om du mangler mascara, blush eller noget helt tredje.
Køb her

Jane Iredale mineralmakeup

Veganske mineralbaser - sund mineralmakeup

Jane Iredale er verdens mest avancerede makeup-serie. Seriens omdrejningspunkt er de populære mineralpuddere, men den indeholder også en række andre former for mineralmakeup og øvrige makeup-typer. Jane Iredale makeup udmærker sig især ved at være så holdbar, at du ikke vil have behov for at genopfriske din makeup i løbet af dagen, samt at den er let at påføre og behagelig at bære. Samtidig er makeuppen så sund for huden, at den anbefales af hudlæger verden over...

Med makeup fra Jane Iredale vil du opleve, at det er langt lettere at afstemme makeuppens – især pudderens - farve til din hudtone. Det skyldes at Jane Iredales makeup indeholder mineraler, der reagerer anderledes på lys end almindelig makeup, og dermed får makeuppen til at se mere naturlig ud på huden.

Selve grundtanken bag Jane Iredales makeup er, at serien skal være effektiv – men samtidig også sund og naturlig. For at gøre makeuppen så effektiv som overhovedet muligt, indeholder den ikke uvirksomme fyldstoffer såsom talkum. For at gøre makeuppen sund, har man undladt at tilsætte en række uhensigtsmæssige ingredienser, som man ellers ofte finder i makeup; såsom kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som f.eks. parabener eller syntetiske duftstoffer. En ekstra bonus for dig som forbruger er, at ingen af Jane Iredales makeupper er testet på dyr. Vi byder dig velkommen til Jane Iredales univers af sund mineral-makeup.

Læs mere

Log ind

 

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.