Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Makeup til naturlige bryn

Følg den simple guide til at vælge det rette produkt til dine bryn og til at opnå velformede, glansfulde bryn med et naturligt udseende. Perfekte farver og produkter til dig, der ikke tåler almindelig brynfarve på grund af allergi og til dig, som oplever at der mangler brynhår midt i eller i enden af dine bryn.

Indram dit ansigt med brynfarve

Form, definer og plej dine øjenbryn med bryn-makeup, der indrammer dit ansigt med naturligt udseende bryn og holdbar brynfarve.

Dine bryn hjælper med at afbalancere dit ansigt og de er derfor vigtige i fuldførelsen af ethvert makeuplook. Vi tilbyder dig flere alsidige bryn-produkter til at skabe dit perfekte bryn-look: Bryn-blyanter og bryn-gele m.m.

Afslut dit look med et perfekt og naturligt bryn-look

Afslut dit look med et perfekt bryn-look. Uanset om du vælger at bruge et enkelt produkt og en enkel påføringsmetode til at definere dine bryn eller om du anvender en række forskellige produkter, kan vores naturlige bryn-makeup bruges til det hele.

PureBrow Precision Pencil

PureBrow Precision Pencil

(Ideel til dig, med bryn uden tætte hår eller med manglende form).

PureBrow Precision Pencil fungerer perfekt til at definere formen på dine bryn og til at udfylde dem på en naturlig måde. På grund af sine fine spids giver den dig mulighed for præcist og på ekspert manér at forme brynene ved at efterlige de små brynhår med de fineste streger. 

Den er også fantastisk til at udfylde bare pletter i dine bryn. Formlen er holdbar og vandfast, så den bliver siddende og tværrer ikke ud på grund af sved, regn eller svømning.

PureBrow Shaping Pencil

PureBrow Shaping Pencil

(Ideel til dig, med knap så fyldige og tætte bryn).

PureBrow Shaping Pencil kan bruges til at definere, forme og udfylde dine bryn. Brug den til at fuldføre dit bryn-look for at skabe fyldigere og tættere udseende bryn.

Purebrow Brow Gel

Purebrow Brow Gel

(Ideel til dig, med tætte og fyldige bryn - også til brynhår som er blevet grå).

Naturlig bryn-makeup med et opsigtsvækkende look. PureBrow Brow Gel er ideel til at tæmme og sætte dine bryn på plads! Denne gele påføres med lethed og kan nærmest påføres på vej ud af døren. Brug Purebrow Brow Gel alene til at tilføje farve eller påfør enten over PureBrow Precision Pencil eller PureBrow Shaping Pencil for at sætte brynene på plads eller tilføje mere farvespil og tekstur. Fås i seks tonede nuancer, der tilføjer en naturlig nuance til din bryn-makeup (dækker også grå bryn) og i klar til dem, der stadig ønsker de samme store fordele ved vores bryn-gele, men minus farven.

PureLash Extender & Conditioner

PureLash Extender & Conditioner

(ideel til dig, der ønsker at opnå mere fyldige, bløde og velplejede bryn).

Vi anbefaler at du anvender PureLash Extender & Conditioner som en styrkende og plejende natbehandling til både bryn og vipper. Lad dine vipper og bryn gro ud til deres fulde potentiale ved hjælp af de plejende og beskyttende alge-ekstrakter. Vi elsker at vores produkter har flere anvendelsesmuligheder!

Relaterede artikler